6974823014 Φιλοθέη - Κόμβος Αγριλιάς - Φανάρια, Μεσολόγγι alevrasdimit@gmail.com

 

| σχετικά με εμάς
Ζωή από Γη & Θάλασσα | Αλάτι Μεσολογγίου


 

Η  ‘’ΖΩΗ’’ είναι  οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Μεσολόγγι εδώ και 7 χρόνια. Δώσαμε αυτό το όνομα στο εργαστήριο μας επειδή θέλαμε να ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο του.

Πρόκειται για μια επιχείρηση
με βασικό άξονα το περίφημο αλάτι Μεσολογγίου, το οποίο είναι ωφελιμότερο από το ορυκτό και εντάσσεται στην διατροφή του ανθρώπου σε λελογισμένες ποσότητες καθημερινά.


Σε δεύτερο άξονα έρχονται τα εξαιρετικής ποιότητας μπαχαρικά μας τα οποία έχουν το καθένα διαφορετικά οφέλη -όπως αναφέρονται και στην ετικέτα κάθε συσκευασίας μας- βιολογικά βότανα , υπερτροφές , ξηροί καρποί αλλά και καλλυντικά με διάφορα έλαια, γάλα γαϊδούρας, γάλα κατσίκας , φαρμακευτική κάνναβη, εκχύλισμα σαλιγκαριού και μαύρη λάβα Σαντορίνης.

Συνεργαζόμαστε  επίσης με ελληνικές εταιρίες  παραγωγής κρασιού, ροφημάτων αλόης, ποτών και αναψυκτικών χωρίς οινόπνευμα.


Ασχολούμαστε κυρίως με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων μας αλλά προσφάτως αρχίσαμε να τα διαθέτουμε και σε λιανική πώληση. Για το λόγο αυτό,  ιδρύσαμε Πρατήριο λιανικής πώλησης ώστε να δύναται όποιος καταναλωτής επιθυμεί να τα προμηθευθεί άμεσα.

Αυτό που θα θέλαμε να κρατήσετε είναι ότι προσπαθούμε, ακολουθώντας την τάση της αγοράς, να προμηθευόμαστε ότι νέο βελτιώνει την υγεία και τη διατροφή μας. 

 

Μπορείτε να επιλέξετε και να παραγγείλετε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων άλατος αλλά και καρυκεύματα που θα νοστιμίσουν τα φαγητά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας συμβουλεύσουμε με βάση αυτό που χρειάζεστε.

 

Με εκτίμηση,
Αλευράς Δημήτριος 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1.ΚΟΥΡΙΕΡ

Μεταφορικά 5 € 

 

2. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Μεταφορικά 3 ευρώ έως 15 κιλά
(Αποστολή γίνεται κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης)
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

 

Για την πιο οικονομική επιλογή, επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Αντικαταβολή (χρέωση 2,50 €)
 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA  IBAN  GR2401402220222002002005030  Δικαιούχος: ΑΛΕΥΡΑ ΕΡΙΦΥΛΗ

 

3. Μετρητά – παραλαβή από το κατάστημα